NEWMAT spanplafonds
Om uw klassiek of modern interieur te realiseren en om een afwisseling in vorm en kleur te creŽren, bieden NEWMAT-plafonds u verschillende kleuren en structuren. Mat, gesatineerd, gelakt of fantasie, NEWMAT beantwoordt steeds aan uw eisen: spot, hanglamp, airconditioning, straalverwarming, VMC, kroonlijst, enz.



NEWMAT, een nieuwigheid op topniveau: NEWMAT is een op maat gemaakt plafond met een "rondom"- ophangsysteem, dat kan worden gespannen op verschillende lijsten - technisch of decoratief - zichtbaar of onzichtbaar. Dat ophangsysteem zorgt voor een snelle montage en demontage van het plafond.





De 10 voordelen van het NEWMAT-plafond:

ESTETISCH
Mat, gesatineerd, gelakt of fantasie, de NEWMAT-plafonds zijn verkrijgbaar in 160 kleuren.

VLUG
NEWMAT wordt in enkele uren geplaatst, zonder bijkomende, verhuizing of reukhinder. Tijdens de montage kunnen andere werkzaamheden gewoon doorgaan.

PRAKTISCH
NEWMAT is gemakkelijk te monteren en te demonteren, volkomen volgens uw wensen (aanpassingen, elektrische leidingen, verwarming, enz).

STERK
Dankzij zijn soepele structuur, weerstaat NEWMAT aan alle schokken.

BESTENDIG
NEWMAT is ideaal om waterschade te beperken.

ZEKERHEID
Het professioneel NEWMAT-assortiment is onontvlambaar en wordt ingedeeld in klasse M1. Het decoratieve assortiment is brandvrij.

GEMAKKELIJK
Zonder onderhoud.

LANGE LEVENSDUUR
Waterdicht. NEWMAT weerstaat aan waterinfiltratie en condensatie.

ISOLEREND
Luchtdicht. NEWMAT verhoogt de isolatie.

AKOESTISCH ABSORBEREND
NEWMAT zorgt voor een beter akoestisch comfort.