NEWMAT assortiment
NEW LINE
Het geperforeerd PVC-spanplafond laat toe om vlakke plafonds te realiseren. Het kan direct worden gebruikt zonder toevoer van licht onder het plakwerk. Dat geeft een natuurlijke transparantie. Het kan ook worden gebruikt met een NEWLINE waar het licht door de kleine perforaties komt. Newline, het plafond dat estetisch mooi oogt, maakt deel uit van een concept dat creativiteit doet leven. Dat concept wordt al in mťťr dan 30 landen gebruikt.

NEW LIGHT
Het plafond NEWMAT laat u toe te spelen met licht. Geplaatst onder een gewoon NEWLINE-spanplafond, verspreid het licht via perforaties, wat heel decoratief is. Uw plafond wordt zo een mooi verlicht oppervlak dat u ten volle kunt personaliseren volgens uw eigen smaak en creativiteit.

BIO PRUF
Ziekenhuizen, gesloten stofvrije geconditioneerde ruimtes, de farmaceutische en de levensmiddelenindustrie, laboratoria, industriŽle keukens, collectiviteiten, zwembaden, enz. In al die plaatsen is hygiŽne uiterst belangrijk en dient bacterie-ontwikkeling te worden vermeden. De installaties dienen te voldoen aan de strengste normen en ondergaan trouwens regelmatig hygiŽnecontroles. Antimicroben- en antischimmelmiddelen zijn geÔntegreerd in de massa van de spanplafonds. Het BIO PRUF-procťdť heeft een permanente uitwerking op het materiaal. Daardoor voldoet het volledig aan de eisen van de wetgeving. Kiezen voor een NEWMAT-spanplafond behandeld met BIO PRUF is tevens kiezen voor de door het Nationale Handvest Spanplafonds erkende kwaliteit die de steun heeft van openbare instanties. Naast hygiŽnebevorderende werking zijn de spanplafonds van NEWMAT behandeld met BIO PRUF een teken van een interieur van grote klasse. Die NEWMAT-innovaties zijn daarom een gelegenheid om de verschillende kleuren die meestal worden gebruikt in matte of halfmatte tinten te diversifiŽren. Zo beschikt u dankzij NEWMAT over een gevarieerd assortiment van combinaties, van de eenvoudigste tot de meest complexe.

NEWGRAPHIC
NEWMAT, de specialist op het gebied van spanplafonds, vindt met NEWGRAPHIC het aloude concept van geschilderde plafonds opnieuw uit. Met NEWGRAPHIC, dat het resultaat is van de meest geavanceerde reproductietechnieken (fotokwaliteit), kunnen ondernemingen of particulieren hun spanplafond een eigen karakter geven, waarbij de kwaliteit van NEWMAT wordt behouden. Van kunstwerken tot reclameboodschappen, alles is mogelijk. De keuze is aan u!NEW ACOUSTIC
Een spanplafond speciaal ontworpen ter bevordering van het akoestisch comfort.

BATINEWLINE
Add dimension and color to ceilings and partitions...
With BATINEWLINE, the ceiling is the key to interior harmony, and the wide range of available colors will satisfy interior design requirement. Transparent, opaque or back lighting combinations can easily be achieved with this Class A/1 mesh stretch ceiling and wall material.

Create unusual forms and shapes...
The texture and flexibility of BATINEWLINE allow for large span surfaces without the need for heavy framing. Numerous installation options let you create original slopes, curves, angles and shapes.

Combine aesthetic, safety and technical features...
In addition to its obivious aesthetic qualities, the air permeable BATINEWLINE provides an efficient screening for pipes, conduits and various mechanicals while permitting easy accessibility for maintenance. Its great resistance to tearing is an added safety factor.

Rely on the NEWMAT guaranty...
The BATINEWLINE product line is the latest addition to the NEWMAT Stetch Ceiling Systems available worldwide. NEWMAT offers a ten-year guarant on all its products.Voor meer informatie in verband met het kleurengamma, KLIK HIER!